lundi 26
19:00

Film+Monoloog "Naast mijn hart, mijn geloof & tradities"

lundi 26 novembre 2018 à 19h

Film+Monoloog "Naast mijn hart, mijn geloof & tradities"

L-Festival

Als vrijzinnig humanisten vinden we het ontzettend belangrijk dat iedereen kan zijn wie hij of zij toevallig is. Om dat te stimuleren presenteren we binnen het L-Festival een activiteit waarbij we het accent willen leggen op de holebi-gemeenschap binnen de Arabische cultuur. Wij geloven immers dat enkel door het taboe bespreekbaar te maken we de weg naar zelfaanvaarding kunnen vergroten.
Inschrijving verplicht via : http://www.vrijzinnigbrussel.be/activiteit.ph…

Prijs:
5 EUR

Voor meer info:
Yasmina El Boubkari
E-mail: yasmexina.elboexubkari@dexemens.nu
Telefoonnummer: 02 242 36 02

Omschrijving:
Het huisvandeMens Brussel, Rainbowhouse en Pink Marrakech organiseren tijdens het L-festival een avond waarin de link zal gelegd worden tussen de holebi-gemeenschap en de Arabische cultuur. Op het programma staat:

- Première van de film 'Stille Dorst', door Claire Zhou. // De 32 jarige Tarik ontmoet in een vakantiehuisje op de Veluwe, een charmante jongeman die hem confronteert met lang onderdrukte gevoelens.

- Monoloog 'Zeemeermin', geschreven en gebracht door Jaouad Alloul onder muzikale begeleiding van Vida Razavi. // Jaouad maakte een monoloog over hoe hij als opgroeiende moslim jongere vaak met onbeantwoorde vraagstukken bleef zitten. Zeemeermin is een monoloog dat over liefde, zelfaanvaarding en familie gaat.

Alle inkomsten van deze activiteit gaan rechtstreeks naar een goed doel.


Source : http://rainbowhouse.be/fr/agenda/